hejganges.blogg.se

Lova Öberg och Emma Andersson testar vingarna och flaxar till Indien :-) resan avslutas med ett bad i Ganges

Sverige

Publicerad 2013-04-16 15:41:00 i Allmänt

Hej alla! 
 
Nu är jag hemma i Sverige igen och måste vänja om mig att använda å, ä och ö vid tangentbordet. Hade lika mycket problem med det när jag kom hem från Australien förra året..
 
Resan har i alla fall gått bra trots att den kändes jävligt seg där i mitten. Planet som tog åtta timmar var drygt pga jätteosköna stolar och dålig volym på tvn så att det inte riktigt gick att titta på film :( såg Django Unchained bara för att jag redan vet vad de säger i den :--) var kul att se Quentin Tarantino in action igen efter att jag drömt om honom jättemånga gånger under resan!
 
Landade i Stockholm vid halv tolv och rös till när jag såg att det låg snö på marken. Kan ni fatta att jag igår (IGÅR?!) gick runt i Kolkata med Lova och svettades i 35 graders värme?? Fan så skönt med värme alltså. Nu saknar jag Indien lite helt plötsligt? Har haft feta hemlängtan i typ en månad, men jag kommer sakna Indien också :-(
 
Imorrn ska jag i alla fall få träffa alla vackra människor i Umeå och jag kan knappt bärga mig!!!!! Ska krama alla tills de kvävs och berätta tokiga historier om Indien som är bland de tokigaste länderna som finns. 
Nu ska jag i alla fall vänta på middag, börjar bli hungrig. Ska bli så jävla gött att inte äta indisk mat <33
 
HEJDÅ!

Havelock

Publicerad 2013-04-08 15:54:42 i Allmänt

Hej alla dar hemma!
 
Jag vill inleda detta mail med att jag blev sa besviken idag nar jag loggade in pa internet for forsta gangen pa tre veckor.. Inte ett enda mail har jag fatt svar pa. Nastan sa att jag inte vill komma hem igen! Fast det vill jag ju :-)
 
Just nu ar jag och Lova pa Havelock, vi kom hit idag. Detta var den forsta on vi for till har pa Andamanerna, och nu kom vi tillbaka lite i sista minuten. Vi hade tankt tillbringa min sista tid pa Little Andaman, men dar fanns det inte sa mycket att gora eftersom det var varning for krokodiler overallt och det fanns inte en enda strand utan sandflugor, och jag skojar inte nar jag sager att deras bett kliar!!!!!!!!
 
Sa vi bestamde oss for att testa lyckan och fara tillbaka till Havelock for att kunna njuta lite nu innan jag ska hem till kylan. Det ar nice! Annars mar vi bara bra och vi traffar snalla manniskor.
 
Nu ska jag soka till universitetet!! VAD SKA JAG VALJA!!
 
HEJDA!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela