hejganges.blogg.se

Lova Öberg och Emma Andersson testar vingarna och flaxar till Indien :-) resan avslutas med ett bad i Ganges

Palolem

Publicerad 2013-02-25 13:26:41 i Allmänt

Hej igen!
 
Igar anlande jag och Lova till Palolem, efter att ha lyxat till det med en taxiresa hit. Det blev mkt enklare och om vi hade tagit bussen sa var det bussbyte fyra (?!) ganger. Det orkar vi inte med :-) Hur som helst sa tog det ca tva timmar och 100 kr var for att komma hit. Har ar det valdigt mysigt och vi bor precis vid stranden. Vi hyr en sa kallad hut, ett litet "hus" (las: kartong) utan AC och elektricitet. Det finns huts med flakt, men vi maste ju prova pa att vara utan nagon gang ;---) vi betalar ungefar 25 kr var om natten och ska fara harifran imorrn mot Hampi. 
 
Det som ar intressant i Indien ar att alla hostel nastan verkar TAVLA om vem som kan ha hardast sangar. Jag skojar ej nar jag sager att var nuvarande sang ar en planka med en madrass som ar ca. 2cm tjock. Sen igar kvall sa var det tydligen fyrverkerier pa G, men det lat som att det exploderade bomber precis utanfor dar vi sov. SA JAVLA LASKIGT?? Sen var det typ lite *fest* i restaurangen som hor till stallet, men till slut somnade jag.
 
Imorse vaknade jag av en sinnesjukt jobbig fagel som visslande en enda ton KONSTANT i ungefar en timme. Det lat liksom "tut tut tut tut tut tut", som om nagon tryckte ned samma tangent pa ett piano hela tiden. Det enda jag kunde tanka var "avada kedavra, crucio, accio fagelnabb" osv osv.. For de som inte last Harry Potter (tex. mamma..) sa ar detta forbannelser och trollformler fran dessa bocker. De tva forsta ar oforlatliga och du hamnar direkt i Azkaban om du anvander dem..
 
Nu ska jag och Lova snart ga och ata middag. Det ska bli trevligt. Tror dock att vi har atit valdigt mkt vegetariskt har eftersom ingen fattar vad en vegan ar trots att vi forklarar grundligt vad vi ater och inte. Fick veta igar att naan innehaller agg, hehe.. Det har vi tryckt i oss typ varje dag.. Hehe.. 
 
Na nu ska jag gora nagot annat har i ~cyberspace~!
 
HEJDA!

Kommentarer

Postat av: Cissi

Publicerad 2013-02-25 21:54:30

Kom ihåg att bo på andra sidan ån då ni kommer till Hampi, jäkligt soft där. Sen hoppas jag ni tar en tur till stranden bortom klipporna till vänster om man står med magen mot vattnet i Palolem. Det är en trevlig liten promenad åsså finns det åtminstone då jag var där 1 cafe/restaurang när man kommer fram.

Enjoy!

Svar: tack sa mkt for tipsen!! ska absolut kolla in :):):)
Emma Andersson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela